Cobot och Burgare i Täby den 12 Oktober!

Nu följer vi upp vårt succéevent från den 31 augusti i Skövde med höstens andra cobotinspirationsevent. Den 12 oktober bjuder Universal Robots och Svenska Elektrod med partners in till Cobot och Burgare i Täby! 

Vi kommer att visa 7 olika kollaborativa robotapplikationer och även materialtransport med AMR-teknik.

Vi kommer att demonstrera svetsning, slipning, automatiskt verktygsbyte, maskinbetjäning, lackering, pick and place med 3D-vision, fjärrstyrning av robot och palletering. Det finns helt enkelt inte så mycket vi lämnar åt slumpen.

Vi kommer att ha med ett helt batteri av fantastiska partners i form av Lorch, Nordbo Robotics, Vention, Olis Robotics, Wagner Industrial, 3M, Smooth Robotics, TripleA Robotics, Schmersal, Schunk, Pally och Cambrian.

Har ni börjat att automatisera er produktion? Kom för att få vidare inspiration. Har ni inte börjat automatisera än? Då har ni helt enkelt inte råd att inte komma!

Kl 09:00 drar det igång och det finns kaffe. Därefter kommer ni i lugn och ro att kunna kika på alla applikationer då vi följer ett tidsbestämt rullande schema för varje station. Eventet är klart kl 12:00 och då serverar vi de helt fantastiska burgarna från Gurras Goda Kök så att ni är mätta och fyllda med inspiration när ni är tillbaka på kontoret.

Eventet är gratis, men ni måste registrera er på denna länk https://events.universal-robots.com/scandinavia/live-events/se-roadshow-svenska-elektrod-taby/

Vi ser fram emot att inspirera er!

3mAutomationCambrianCobotsCobotsvetsningEventGratis lunchLorchMirNordbo roboticsOlis roboticsPalleteringPallySchmersalSchunkSmooth roboticsTriplea roboticsUniversal robotsUrVentionVi kan cobotWagner