Event med Universal Robots hos oss i Täby den 20 april

Nu snackar vi cobots!

Den som var med på vårt event i Älvsjö i December, känner nog en pavlovsk reaktion och det börjar vattnas i munnen pga de goda burgarna. Nu kör vi en favorit i repris, men på vårt huvudkontor och anläggning i Täby.

Universal Robots tillsammans med sin distributör Cobots Sweden är ute på turné med sina flexibla och lättprogrammerade cobotar. Den 20 april besöker de oss i Stockholm. Då visar vi upp deras extremt platsekonomiska samarbetsrobotar som dessutom har riktigt kort ROI.

Vi kommer också att visa upp ett stort urval av kollaborativa applikationer som hjälper dig att hantera olika typer av utmaningar, såsom produktkvalitet, produktivitet och resursbrist.

På plats kommer vi att ha en av Stockholms bästa foodtrucks, Gurras Goda Kök, för hamburgare som bjuder på lunch!

Anmäl dig här!

Svetsning

Har ni problem med att få tag på svetsare? Komplettera er verkstad med en cobot som hjälper er att svetsa. Den gör likadant varje gång och kommer göra att ni kan svetsa mer, med högre kvalitet utan att behöva anställa fler svetsare.

Vi kommer att visa svetsning med Smooth Tool från Smooth Robotics med vilken vi kan integrerara alla era befintliga strömkällor oavsett fabrikat och process.

Anmäl dig här!

Matning/ Maskinbetjäning

Har ni någon som bara står och matar en kantpress? Har ni någon som palletterar gods? Låt oss automatisera de applikationerna åt er istället så att ni kan använda era anställda till mer kvalificerade uppgifter.

Vi kommer att visa mekaniska gripdon, magnetiska gripdon och gripdon med vakuum från onRobot.

Anmäl dig här!

Målning/ Slipning/ Finlir

Behöver ni bättringsmåla efter er pulverlackbox? Behöver ni slipa en yta med svåra irreguljära former? Låt oss automatisera det!

Vi kommer att visa Mimic och CraftMate från Nordbo Robotics där vi kan automatisera även de mest finmotoriska av applikationer.

Anmäl dig här!

Palletering

Står ni och plockar av er tillverkningslina manuellt? Har ni ett bryggeri och i slutet av linjen står det en anställd som plockar av bandet och ställer lådorna på en pall?

Vi kommer att demonstrera ett antal olika palleteringslösningar från både OnRobot och Vention.

Anmäl dig här!

Svenska Elektrod AB

Vi är Certified System Integrator (CSI) och Certified Training Partner för Universal Robots i Sverige. Vi arbetar företrädelsevis med integration av cobotar mot industriella applikationer relaterat till svetsande verksamhet, men tar oss även an uppdrag mot bryggeriindustri, laboratorieindustri etc. Evenemanget det 20 april är på vår anläggning i Täby där vi även har utbildning mot corenivå i Universal Robots utbildningstrappa.

 

Universal Robots AS

Universal Robots lättanvända robotarmar är avancerade verktyg som används av företag och organisationer av olika storlek för att förbättra flödet på marknaden. UR:s cobotlösningar levererar flexibilitet och ekonomisk avkastning som tillverkarna behöver för att stå sig i konkurrensen och vinna under alla marknadsvillkor.

 

onRobot AS

OnRobot levererar en hel linje av armslutsverktyg med plug-and-produce för samarbetande applikationer. Deras innovativa gripdon, sensorer och verktygsväxlare hjälper tillverkare att dra full nytta av samarbetande lättviktsrobotar med fördelar som användarvänlighet, kostnadseffektivitet och säkert samarbete med mänsklig personal.

 

Smooth Robotics AS

Smooth Tool från Smooth Robotics håller på att revolutionera svetsning med cobotar. Smooth Tool är den första mjuk/hårdvara med vilken vi kan integrera vilken strömkälla som helst med en svetsapplikation.

 

Nordbo Robotics AS

Platformarna Mimic och CraftMate är tänkta att användas för att ta bort all manuell programmering av roboten. Istället kan man med Mimic lära roboten ett avancerat rörelsemönster och med CraftMate skannas objektet som ska bearbetas för att generera alla rörelser.

 

Vention

Vi är Certified System Integrator Partner med Vention i Sverige. Vi arbetar med deras plattform och utrustning för att bygga kundunika lösningar just för era behov. Under dagen i Täby den 20 april kommer ni att få se lösningar som är gjorda med hjälp av Vention.

CobotsCobotsvetsningEventGratis lunchKollaborativa robotarNordbo roboticsOnrobotPalleteringSmooth roboticsUniversal robotsVention